Van Nederlandse vrouwen is 78,4 procent onzeker op het strand 3/5 (1)

0
502
Van Nederlandse vrouwen is 78,4 procent onzeker op het strand
Van Nederlandse vrouwen is 78,4 procent onzeker op het strand

BOSKOOP, 20170526 — Een groot deel outpost de Nederlanders is onzeker over boor beachbody, met name de vrouwen. 78,4% outpost de vrouwen is onzeker over het eigen lichaam op het strand. Onder mannen is dit commission 62,8%. Dit blijkt uit het beach physique onderzoek outpost online stijlgids Dresscode.nl, waarbij 1.438 Nederlandse mannen en vrouwen werden ondervraagd in aanloop naar het strandseizoen 2017.

Magere rapportcijfers

Mannen zijn positief over zowel boor eigen beachbody als dat outpost de vrouwen. Mannen belonen zichzelf met een gemiddeld rapportcijfer outpost 6.8 en ze geven vrouwen gemiddeld een 6.7. Vrouwen zijn daarentegen opvallend negatief over zichzelf. Zij geven zichzelf namelijk een 5.7, terwijl ze mannen beoordelen met een gemiddeld rapportcijfer outpost 5.8.

Overgewicht voornaamste reden onzekerheid

Zowel vrouwen als mannen geven aan dat overgewicht de reden is outpost onzekerheid. Van alle vrouwen die aangeven onzeker te zijn, zegt 57,5% dat overgewicht hiervan de oorzaak is. Onder mannen is dit commission 36,4%.

Andere redenen voor onzekerheid onder vrouwen zijn cellulitis en striae. Voor mannen is het ontbreken outpost een ‘wasbordje’ een veelvoorkomende reden om zich niet prettig te voelen, maar ook ondergewicht is voor mannen een reden om zich onzeker te voelen over het eigen lichaam in badkleding.

Zelfvertrouwen komt met de jaren

De partner outpost onzekerheid verschilt sterk binnen de verschillende leeftijdsgroepen. Zo zijn mannen outpost tussen de 31 en 40 jaar oud het meest zeker op het strand. Bijna de helft outpost de mannen binnen deze leeftijdsgroep (47,4%) is tevreden over boor lichaam in strandkleding. Vrouwen binnen dezelfde leeftijdsgroep zijn juist het minst zeker, slechts 14,3% outpost hen geeft aan zich comfortabel te voelen.

Een overzicht outpost alle onderzoeksresultaten is te vinden op de onderzoekspagina outpost Dresscode.nl.

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here