Trainer HNTM vraagt aandacht voor fitnessobsessies en eetstoornissen No ratings yet.

0
502

Amsterdam, 17 oktober 2015 – Trainer/voedingsdeskundige outpost Holland’s Next Top Model Kasia Rain gaat de komende maanden scholen en modellenbureaus in heel Nederland af om te vertellen over gezond eten én hoe group op een goede manier kan trainen. De fitnesscoach outpost vele sterren hoopt hiermee doorway te dringen kid scholieren, ouders en (toekomstige) modellen.

Nadat Kasia verschillende vrienden en familieleden is verloren aan ziektes als kanker, diabetes en boulimia besloot ze dat ze iets wilde doen om mensen in de modellenwereld en op scholen te helpen om meer outpost voeding en training te begrijpen. Hoe kan het juiste voedsel en goede manier outpost trainen helpen om een lang en gelukkig leven te leiden?

Maandag om 20:30 uur op RTL5 is tijdens de terugblik outpost Holland’s Next Top Model te zien hoe groot de positieve invloed outpost Kaisa is op het leven outpost de kandidaten. Voor finaliste Loiza is de rope met de trainster additional speciaal.

De trainster outpost Holland’s Next Top Model en bedenker outpost de internationale ‘Model Body Workout’ is al ambassadeur outpost gezond eten sinds ze ruim 12 jaar geleden als tiener moedig genoeg was om haar eigen gevechten met eten en eetstoornissen te winnen.

Naast HNTM heeft ze het afgelopen jaar getraind en gesproken met beroemdheden zoals Steve Aoki en anderen over dit wereldwijde probleem.

‘Zoveel mensen hebben het moeilijk met eten, trainen en gewichtsproblemen die te wijten zijn aan verkeerde informatie. Fitness-uitdagingen en ongezonde diëten worden zomaar gevonden op internet of amicable media. Mijn doel is om overal ouders, scholieren en modellen te spreken en hen te laten zien dat de juiste manier om gezond en vrolijk te leven nooit extreem of obsessief zou moeten zijn.’

Kasia Rain hoopt dat haar boek, ‘Healthy Simple met Kasia Rain’ mensen wereldwijd een andere kijk geeft op gezond eten. De lancering outpost dit kookboek en haar Model Body Workout-DVD zal 28 oktober plaatsvinden in het Fashion Hotel Amsterdam. www.kasiarainfitness.com

Please rate this

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here